sallandse cabaretavond totaal uitverkocht

De openingsavond (woensdag) van Stöppelhaene, de Sallandse Cabaretavond, is helemaal uitverkocht. Om de vele bezoekers die er graag bij hadden willen zijn niet helemaal teleur te stellen, is door de organisatie besloten om de Sallandse Cabaretavond live door RTV Raalte uit te laten zenden.

Vanaf 19.00 uur zal er rechtstreeks via de radio verslag worden gedaan, vanaf 19.30 uur kun je alles live in beeld én geluid volgen op RTV Raalte. Het zal weer een hilarische avond worden met optredens van Herman Tutert, Het Wiejes Cabaret en Rob Scheepers (de buutredner van vorig jaar uit het Brabantse land). Ook Maaike Jansen zal optreden tijdens de Sallandse Cabaretavond. Dus mocht je geen kaartje hebben, dan kun je in ieder geval live meegenieten via de radio of de tv.

Ook op andere dagen zal RTV Raalte (rechtstreekse) uitzendingen verzorgen. Op donderdag worden de interviews met de Oogstkoningin, Hofdames en de Sallandse Boer op de radio uitgezonden. Donderdag worden de opnamen gemaakt van het oogstfeest en deze zullen vrijdag worden uitgezonden. De oogstdankmis van donderdagochtend wordt ook opgenomen en later uitgezonden in het religieus programma, op zondag 31 augustus. Op zaterdag vanaf 09.00 uur zal er een rechtstreekse radio-uitzending vanaf ‘t Stöppelveld plaatsvinden.

Ook de tv-ploeg van RTV Raalte zal op vrijdag, zaterdag en zondag opnamen maken. Deze worden op maandag 1 september uitgezonden. De tv-uitzendingen overdag zijn elk half uur (00.30, 01.30 etc. tot 23.30 uur), herhalingen, en beslaan telkens circa tien minuten. De inwoners van de gemeente Raalte hoeven dus helemaal niets te missen van Stöppelhaene.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.