salland wonen is vuilniszakken goed zat

Bewoners van de Lijsterbesstraat in Raalte zijn door Salland Wonen verzocht om de regels met betrekking tot het verwijderen van afval strenger na te leven. De huurders van de drie flats zijn deze week per brief op de hoogte gesteld van de ergernis die bij de woningcorporatie is ontstaan. “Salland Wonen heeft geconstateerd dat er regelmatig afvalzakken en andere goederen op de galerij en bij de vuilstortcontainer gezet worden”, zo valt te lezen. “Dit wordt niet langer getolereerd.”

Via een regelmatige bezoeker van onze site kregen we de betreffende brief onder ogen. Daarin staat te lezen dat Salland Wonen niet langer wil opdraaien voor de nalatigheid van haar huurders. “Salland Wonen heeft al een aantal keer zakken en goederen moeten verwijderen omdat deze niet werden opgeruimd. Hiervoor zullen wij de kosten niet meer voor onze rekening nemen. Bij een volgende keer zullen wij de kosten op alle bewoners verhalen door middel van het verhogen van de servicekosten.”

Er wordt inderdaad niet door iedereen gebruik gemaakt van de ondergrondse afvalcontainers. Bewoners van de flats aan de Lijsterbesstraat hebben allemaal een pasje om toegang te krijgen tot die afvalcontainers. Per vuilniszak wordt een bedrag in rekening gebracht. “Dat is sommigen blijkbaar te duur, want er staan vaak vuilniszakken buiten”, aldus onze bezoeker – die naar eigen zeggen zelf wel alles keurig in de daarvoor bestemde containers deponeert. “En die versleten televisies horen bij de stort, niet hier in de gang.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.