rtv raalte sluit zomer af met zomerse 50

Omroep RTV Raalte zendt donderdag 28 augustus de ‘Zomerse 50’ uit. Deze hitlijst bestaat uit de vijftig populairste zomerhits aller tijden en wordt dit jaar voor de achtste keer samengesteld en uitgezonden door 150 radiozenders in Nederland en België. Het eerste deel van de uitzending, tussen 14.00 en 15.00 uur, staat in het teken van de zomerse platen die de top 50 nèt niet gehaald hebben. Daarna tussen 15.00 en 19.00 uur volgt de lijst zelf.

Vorig jaar stond Juanes met het nummer ‘La Camisa Negra’ bovenaan in de zonnige lijst. Bij gebrek aan nieuwe zomerhits en écht zomers weer, voert de Spaanse zanger ook dit jaar de hitlijst aan. Eerder stonden onder meer nummers van O-Zone en Jody Bernal op nummer 1. Ook ‘Summer of ’69’ van Bryan Adams, ‘Rood’ van Marco Borsato en ‘Boys of Summer’ van Don Henley doen het goed in deze lijst. Uiteraard ontbreken ook dansdeuntjes als de Lambada, de Macarena en de Ketchup Song niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.