rohda organiseert 29ste ge nijboertoernooi

Het Rohdacomplex staat komend weekend weer in het teken van het jaarlijkse Gé Nijboertoernooi. Het is al de 29ste keer dat dit regionale jeugdtoernooi voor F-, E- en D-jeugd wordt gehouden. Dit jaar doen liefst 152 teams mee, die van zaterdagmorgen vroeg tot zondagmiddag laat in een groot aantal poules om de winst, maar vooral ook om de lol gaan spelen. 152 teams, dat is zo’n 1.500 spelers…

Eén en ander wordt op verschillende manieren mogelijk gemaakt. Zo zijn er heel veel scheidsrechters bereid gevonden om al die wedstrijden te begeleiden. Ze zijn door Sporthuis Schutte in nieuwe kleren gestoken. De Rabobank is hoofdsponsor en maakt op die manier het toernooi ook mogelijk. “Het is tijd voor sport”, zegt de Rabobank.

Dan heb je de toernooicommissie bestaande uit Henri Marsman, Erna Smit, Martin Hekking, Hans Essink, Raymond Kolkman en Patrick Booijink. Zonder hen geen toernooi. En natuurlijk is Gé Nijboer zelf ook weer van de partij. Het toernooi werd destijds naar hem vernoemd in verband met zijn verdienste voor de jeugd van Rohda. Nog ieder jaar komt hij een kijkje nemen op zijn eigen toernooi.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.