rode kruis neemt nieuw voertuig in gebruik

Het Rode Kruis afdeling Salland Midden is nu officieel de eigenaar van een spiksplinternieuw hulpverleningsvoertuig. Het voertuig werd vrijdag door Volkswagendealer Pouw Raalte overhandigd aan het bestuur van het Rode Kruis afdeling Midden Salland. Deze handeling had plaats voor het gebouw de Helpende Handen aan de Westdorplaan in Raalte.

Het nieuwe hulpverleningsvoertuig is volledig afgestemd op de huidige vraag in de hulpverlening en voldoet dan ook aan alle wettelijke voorschriften. Naast personenvervoer kunnen ook rolstoelgebruikers worden vervoerd. Ook is het voertuig voorzien van een rolstoellift en bij calamiteiten is tevens vervoer met brancards mogelijk. De bevolking van de gemeente Raalte zal het hulpverleningsvoertuig regelmatig kunnen zien bij inzet van het Rode Kruis bij diverse evenementen. Hierbij zal Stöppelhaene de primeur hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.