Home / archiefcentraal / rode horizon wegens vulkaan in olst gezien

rode horizon wegens vulkaan in olst gezien

“Beste redactie, deze foto is genomen op 20 augustus 2008. Boven de uiterwaarden in Olst tegenover mijn woning. Altijd mooie luchten, maar deze was inderdaad opvallend ‘rood’. Vriendelijke groet, Riet van Vlijmen.”

We zijn jaloers. Aan de Benedendijk in Olst wonen. Aan de IJssel. En dan ook nog die mooie rode gloed zien. Hoe zat het ook al weer? Eerder deze week riepen we op een foto te sturen van een schemering met rode gloed die ontstaat door een vulkaanuitbarsting bij Alaska die stofdeeltjes op zeventien kilometer hoog in de stratosfeer veroorzaakte. Zie hier het resutlaat.

Lees ook

Geen monumentale status voor arbeiderswoningen Olsterkampweg

OLST/WIJHE – Vier montagewoningen uit de wederopbouwperiode aan de Olsterkampweg in Olst krijgen geen monumentale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.