recordpoging bij wijhese zwem4daagse

De Wijhese Zwem4Daagse start dinsdag 19 augustus alweer voor de 35e keer. Speciaal voor deze jubileumeditie zijn er naast de vierdaagse dan ook tal van activiteiten op touw gezet.

Eén van de hoogtepunten belooft in ieder geval de spectaculaire opening te worden. Die wordt verricht door burgemeester Ton Strien en Gerhard Jansen, voorzitter van zwembad De Welters. De openingsceremonie is om 18.45 uur, waarna er om 19.00 uur gestart wordt met het zwemmen.

Iedereen kan zich dinsdag tussen 18.00 en 18.30 uur opgeven voor het banentrekken. Naast het zwemmen van baantjes staan er ook andere activiteiten op het programma zoals schatduiken en worden er duikdemonstraties gegeven. Ook houdt de KNZB een zwemclinic en is er een wereldrecordpoging luchtbedliggen. Ook wordt er het onderdeel ‘Met glans van de Schans’ gehouden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.