Home / archiefcentraal / raalter bruggen over twee weken open

raalter bruggen over twee weken open

Als het goed is, zijn de Raalter bruggen over het Overijssels Kanaal over zestien dagen weer open. Dat schrijft wethouder Gerard Elferink op de site van de gemeente Raalte. Hij deed dat al voor zijn vakantie, maar om eerlijk te zijn zappen we niet dagelijks naar de site van de gemeente Raalte.

“Wij koersen op het openstellen van de bruggen in de volle week voor Stöppelhaene. Dat gaat ook lukken denk ik.” Aldus Elferink. In zijn weblog gaat de wethouder trouwens ook nog in op de laatste rechtzaak over de restauratie van de bruggen. Hij herhaalt andermaal dat er bij de restauratie van meet af aan geen sprake is geweest van het draaibaar maken of draaibaar houden van de bruggen.

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.