raaltenaren fietsen ruim 6000 euro bij elkaar

Ze fietsten 174 kilometer en bedwongen vier grote bergen waar menig profwielrenner nachtmerries van krijgt. Negen knapen uit Raalte waren zondag 15 juni bezig met een missie: Fietsen voor het goede doel. Dat goede doel was Tegenkracht, een stichting die kankerpatiënten sportfaciliteiten en sportbegeleiding aanbiedt. De jongens fietsten 6.516 euro bij elkaar. Vrijdag 22 augustus overhandigden ze de cheque aan Tegenkracht tijdens een barbecue.

Patrick Booyink, Martijn Kogelman, Marc Rutten, Jeroen Bonhof, Jurgen Reimert, Marco de Wit, Hens Oplaat, John Buitenkamp en Robbert Jan Sluiter leverden aan het begin van deze zomer een prestatie van formaat. Het was een zware tocht, de voorbereiding lang en slopend. Maar het was allemaal zeker de moeite waard met uiteindelijk alleen maar winnaars. Een gave ervaring voor de Raalter jongens, een mooi bedrag voor Stichting Tegenkracht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.