publiek geniet massaal van muziekspektakel

Een enorme mensenmassa heeft donderdagavond genoten van de grote artiesten op de diverse podia van het Stöppelveld (Domineeskamp). Van heinde en ver waren ze naar Raalte gekomen om mee te swingen met de muziek van Nick & Simon, Bløf, Leaf, Kraak & Smaak en De Sjonnies.

Maar naast die grote artiesten stond er nog een ‘onbekende’ artiest op het grote buitenpodium. Een klein manneke met een gitaar. Hij werd door Nick & Simon uit het publiek gevist en hield zich vervolgens kinderlijk eenvoudig staande als topartiest. Je zag het jochie genieten. Voor velen zelfs een absoluut hoogtepunt van de avond. In ieder geval voor de gitarist zelf…

Verder was het vooral gezellig op de donderdagavond van Stöppelhaene, dat elk jaar weer op een soort van grote reünie lijkt. Oude bekenden kom je op de donderdagavond in overvloed tegen en bijkletsen hoort er dan uiteraard ook bij.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.