Home / archiefcentraal / prima sfeer op dolle donderdag in heino

prima sfeer op dolle donderdag in heino

Door de organisatie van de Pompdagen (Stichting Heija Heino) wordt de donderdag van het dorpsfeest stiekem ook wel ‘dolle donderdag’ genoemd. Niet zo gek, want ook tijdens de editie van dit jaar was het weer raak in het centrum van Heino.

Een dolle boel! Maar dan in positieve zin uiteraard, want het toegestroomde publiek genoot er donderdagmiddag zichtbaar met volle teugen van. Van de vele kraampjes, het beachvolleybal, ‘Dogs on the Catwalk’ en al dat andere entertainment.

Lees ook

Zorgverzekering voor minima van gemeente Raalte

RAALTE – Inwoners van de gemeente Raalte met een laag inkomen kunnen een zorgverzekering afsluiten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.