presentatie kwiek met internationaal tintje

Aan de vooravond van het nieuwe handbalseizoen vindt op woensdag 20 augustus de teampresentatie van GIBO Groep Kwiek plaats. De eredivisieploeg speelt daarnaast een oefenwedstrijd tegen Horsens HK uit Denemarken.

Horsens HK komt uit in één van de sterkste handbalcompetities ter wereld: De Deense Toms Liga. Bij de ploeg spelen de Nederlandse internationals Monique Feijen en Maura Visser. De wedstrijd staat bovendien onder leiding van het internationale scheidsrechterskoppel Carla van Dijk en Yvonnen Wijtenburg.

De toeschouwers zullen bij GIBO Groep Kwiek drie nieuwe gezichten zien: Trainer/coach Torben Hansen en de speelsters Roos van Breukelen en Hisayo Taniguchi. Roos van Breukelen heeft enkele seizoenen in de jeugd van Kwiek gespeeld en komt nu over van E&O uit Emmen. De speelster van de Handbal Academie is met name met haar aanvallende kwaliteiten als opbouwster en binding met de vereniging van grote waarde.

De tweede versterking is de Japanse Hisayo Taniguchi, een voor de Nederlandse eredivisie unieke speelster. Sinds 2000 is zij onafgebroken uitgekomen voor het Japanse nationale team. De laatste twee jaren speelde de cirkelspeelster in Duitsland voor achtereenvolgens BVB 09 Dortmund en HC Riesa.

De teampresentatie op woensdag 20 augustus start om ongeveer 19.00 uur, waarna om 19.30 uur de wedstrijd tegen Horsens HK aanvangt. De toegang is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.