pas op de plaats met brede school raalte

Het Raalter college van burgemeester en wethouders maakt een pas op de plaats met betrekking tot de ontwikkeling van een brede school in Raalte-dorp. In een brief aan de gemeenteraad vraagt het college om meer tijd, voordat er een definitief besluit wordt genomen.

Volgens wethouder Roger de Groot moeten eerst alle prognoses, gegevens en mogelijkheden duidelijk in kaart worden gebracht. “Op het moment dat de benodigde gegevens paraat zijn, dan gaan we op korte termijn met de bestuurders van de betrokken partijen – De Mare, SCOS, Stichting Peuters Raalte en KOOS – om de tafel over de verdeling van het basisschoolonderwijs over de kern Raalte.”

De Groot: “In de discussie komt onder andere ook de ontwikkeling van Raalte Noord aan bod. In korte tijd worden er namelijk zo’n 900 woningen in Raalte Noord gebouwd, dus dat speelt allemaal mee.” Het Raalter college hoopt dan ook dat de raad instemt met het verschuiven van de besluitvorming. Dus dat de brede school Raalte-dorp in ieder geval nog niet wordt behandeld in september, zoals nu gepland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.