Home / archiefcentraal / pas op de plaats met brede school raalte

pas op de plaats met brede school raalte

Het Raalter college van burgemeester en wethouders maakt een pas op de plaats met betrekking tot de ontwikkeling van een brede school in Raalte-dorp. In een brief aan de gemeenteraad vraagt het college om meer tijd, voordat er een definitief besluit wordt genomen.

Volgens wethouder Roger de Groot moeten eerst alle prognoses, gegevens en mogelijkheden duidelijk in kaart worden gebracht. “Op het moment dat de benodigde gegevens paraat zijn, dan gaan we op korte termijn met de bestuurders van de betrokken partijen – De Mare, SCOS, Stichting Peuters Raalte en KOOS – om de tafel over de verdeling van het basisschoolonderwijs over de kern Raalte.”

De Groot: “In de discussie komt onder andere ook de ontwikkeling van Raalte Noord aan bod. In korte tijd worden er namelijk zo’n 900 woningen in Raalte Noord gebouwd, dus dat speelt allemaal mee.” Het Raalter college hoopt dan ook dat de raad instemt met het verschuiven van de besluitvorming. Dus dat de brede school Raalte-dorp in ieder geval nog niet wordt behandeld in september, zoals nu gepland.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.