paraboolbank cadeau bij boerhof heeten

Wie tussen 6 en 13 september iets koopt bij Boerhof Woninginrichters in Heeten, krijgt een bank van gerecycled hout cadeau, gemaakt bij de Parabool. “Het is een actie in verband met de Salland Natuur Fair die op 7 september wordt gehouden”, vertelt Hilko Beumer van Boerhof.

“We zochten een actie die goed bij de Fair past en kwamen al snel terecht bij de overbuurman, de Parabool. Daar maken mensen met een verstandelijke beperking meubels van gerecycled hout, oude steigerplanken. Boerhof, meubels, recyclen, de Natuur Fair van Salland… De koppeling is snel gemaakt, want we konden zo ook nog eens de Parabool en haar fantastische werk extra onder de aandacht brengen.”

Afhankelijk van het aankoopbedrag krijgt iedereen die een aankoop doet van 6 september tot en met 13 september de bank, een stoel of de gehele set cadeau. Eventueel nog voorzien van sierkussens met de nieuwe buitenstof uit de collectie van Boerhof Woninginrichters. “Een stof met een hoge lichtechtheid en die tegen vocht en dergelijke kan. Natuurlijk zijn deze stoffen ook erg geschikt als buitengordijn op de veranda.”

Boerhof Woninginrichters is te vinden in het centrum van Heeten. De Salland Natuur Fair is op 7 september van 10.00 tot 17.00 uur op het Landgoed Groot Zwaaftink aan de Heetenseweg tussen Raalte en Heeten. Die dag viert ook het Overijssels Kanaal haar 150ste verjaardag op dat landgoed en overal langs het kanaal tussen Lemelerveld en Deventer.