opknapbeurt voor raalter kunstwerken

Bijna alle kunstwerken in de gemeente Raalte krijgen een schoonmaak- en/of opknapbeurt. Tijdens een rondje langs de kunstwerken is er namelijk achterstallig onderhoud geconstateerd aan de kunstwerken in de openbare ruimte.

In de nota ‘Cultuur op maat’ is onlangs vastgelegd dat de kunstwerken beter onderhouden moeten worden. Voor het reguliere onderhoud is vanaf 2008 dan ook structureel een bedrag in de begroting opgenomen. Echter voordat het reguliere onderhoud goed kan worden uitgevoerd zal eerst het achterstallig onderhoud moeten worden weggewerkt. De kosten voor het achterstallig onderhoud worden gedekt uit het kunstfonds en bedragen 20.492 euro, exclusief btw.

Voor een overzicht van het achterstallig onderhoud klik hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.