Home / archiefcentraal / opknapbeurt voor raalter kunstwerken

opknapbeurt voor raalter kunstwerken

Bijna alle kunstwerken in de gemeente Raalte krijgen een schoonmaak- en/of opknapbeurt. Tijdens een rondje langs de kunstwerken is er namelijk achterstallig onderhoud geconstateerd aan de kunstwerken in de openbare ruimte.

In de nota ‘Cultuur op maat’ is onlangs vastgelegd dat de kunstwerken beter onderhouden moeten worden. Voor het reguliere onderhoud is vanaf 2008 dan ook structureel een bedrag in de begroting opgenomen. Echter voordat het reguliere onderhoud goed kan worden uitgevoerd zal eerst het achterstallig onderhoud moeten worden weggewerkt. De kosten voor het achterstallig onderhoud worden gedekt uit het kunstfonds en bedragen 20.492 euro, exclusief btw.

Voor een overzicht van het achterstallig onderhoud klik hier.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.