ook optreden van yes r op stratenfestival

Op het allerlaatste moment is voor de jeugd een speciaal item toegevoegd aan het programma op het hoofdpodium van het Stratenfestival Zwolle in het Ter Pelkwijkpark. De zeer bekende rapper Yes-R verzorgt om 18.00 uur een optreden voor de jongere bezoekers van het Stratenfestival.

Yes-R staat momenteel met stip genoteerd in de nationale hitlijsten en scoort hoog met zijn rapnummers. Hij is een zeer geliefd artiest en treedt momenteel veel op in discotheken en op festivals. Het optreden van Yes-R wordt vrijdag 15 augustus voorafgegaan door een streetdancenummer. Tijdens dit speciale kids-programma van 18.00 tot 19.00 uur wordt geen alcohol geschonken en zijn alle consumpties verkrijgbaar voor 1 euro.

Na dit kids-programma treden tot 01.00 uur de volgende artiesten op: DJ Bas Ardesch, de Popstars (Henry, Henk, Willem, Lode en Tessa), Dennie Christian, Starkoo met band en Wolter Kroes. De organisatie en presentatie is in handen van Starfactory (van Raaltenaar Ruud Hendriks). Kijk voor meer informatie op staging2.stratenfestivalzwolle.nl of staging2.starfactory.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.