olympisch kampioenen naar ladies tour

Olympisch kampioene Marianne Vos heeft haar komst toegezegd aan de organisatie van de Profile Ladies Tour. Die start op 2 september in Hellendoorn en heeft op de tweede dag een tijdrit door de gemeente Raalte. Later in de meerdaagse ronde worden onder andere Dedemsvaart en Hardenberg nog aangedaan. De finish van de ronde is in het zuiden van het land, met een etappe waar liefst zes keer de Cauberg moet worden bedwongen.

Naast Vos, die maandag overtuigend de puntenkoers won op de Spelen van Beijing, komt ook Kristin Armstrong naar Nederland. De Olympisch kampioene tijdrijden won vorig jaar het klassement van de Ladies Tour en is door haar wielerploeg ingeschreven ter voorbereiding op het WK. Organisator Marten de Lange probeert ook Nicole Cooke naar zijn ronde te krijgen, de Britse Olympisch kampioene op de weg. “We hebben haar aangeboden als gastrenster naar de ronde te komen en dat heeft ze in beraad.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.