olster harmonie stopt met ophalen oud papier

Muziekvereniging De Olster Harmonie stopt met het ophalen van oud papier in Olst. Het lukt de vereniging niet meer om voldoende vrijwilligers op de been te krijgen, die elke week twee dagen op pad gaan om het papier op te halen.

Jarenlang hebben vele vrijwilligers huis-aan-huis oud papier opgehaald. Deze vaste groep is inmiddels op leeftijd en door enkele overlijdens sterk uitgedund. Het is niet gelukt om nieuwe vrijwilligers te vinden. Plaatsvervangend voorzitter Willy Schuiling: “Wij zijn de groep vrijwilligers die jarenlang het papier heeft opgehaald zeer erkentelijk. De vrijwilligers zorgden voor extra financiële middelen voor onze vereniging.”

De inwoners van Olst moeten nu dus zelf op pad om van hun oud papier af te komen. Tot 6 september staan de containers nog bij Sporthal De Hooiberg, maar daarna zullen ze bij DéGé Transport Olst (voorheen Van de Esschert) aan de Meente staan. Elke zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur zullen leden van de muziekvereniging aanwezig zijn en kun je het oud papier (en ijzer) inleveren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.