normaal coverband bij rodeofeesten heino

Ze hebben optredens door het hele land, maar het concert dat ze op zaterdag 30 augustus geven, tijdens de Rodeofeesten in Heino, moet voor de leden van Dè Normaal Coverband toch wel heel speciaal zijn…

De broers Hendrik Jan en Sebastiaan Bökkers wonen in Heino en Erik Neimeijer heeft jarenlang gewoond aan de rand van het feestterrein, waar carnavalsvereniging de Sökkestoppers eind augustus de Rodeofeesten (inclusief autorodeo) houdt. Samen met drummer Pieter Holkenbord uit Lichtenvoorde vormen ze een mooi kwartet dat klassiekers van de boerenrockformatie Normaal ten gehore brengt.

Dè Normaal Coverband heeft al op meerdere feesten en partijen de tent of zaal plat gespeeld en op de thuisbasis in Heino gaat dat ongetwijfeld weer lukken. Hendrik Jan Bökkers, Sebastiaan Bökkers, Erik Neimeijer en Pieter Holkenbord zijn ‘kloar um d’er op te batsen’. De voorverkoop voor het optreden op zaterdag 30 augustus is inmiddels van start gegaan. De kaarten zijn verkrijgbaar bij gemakswinkel De Smulbaai in Heino.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.