nieuwe mijlpaal voor toerclub dalfsen

De Toerclub Dalfsen heeft weer een nieuwe mijlpaal bereikt. Het vijftigste vrouwelijke lid heeft zich bij de club aangemeld. Haar naam is Annemieke Tijhuis.

Aangespoord door collega’s – enkelen tevens lid van Toerclub Dalfsen – besloot zij een keer mee te fietsen. Dat zij daarvoor uit Zwolle moest komen, was voor haar geen bezwaar. Annemieke reed voor haar inschrijving allereerst enkele ritten mee, om de sfeer binnen de vereniging goed te ervaren. Zij was echter direct enthousiast over de wijze waarop zij ontvangen en begeleid werd door de vrouwelijke en mannelijke leden van de club. De vele activiteiten van de vereniging, zowel in de zomer als winter, gaven mede de doorslag om lid te worden.

Annemieke heeft dit jaar als doel om samen met ruim honderd collega’s van de Isala Klinieken de Alpe d’Huez te beklimmen. De Toerclub Dalfsen bestaat nu uit ruim 200 leden, waarvan er vijftig vrouw zijn. Met dit aantal heeft de Toerclub Dalfsen landelijk gezien één van de grootste vrouwenafdelingen van het land. Kijk voor meer informatie op staging2.toerclubdalfsen.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.