nieuwe auto voor rode kruis hard nodig

Het Rode Kruis afdeling Salland Midden heeft een nieuw hulpverleningsvoertuig aangeschaft, om hiermee de inwoners van de gemeente Raalte optimaal te kunnen ondersteunen bij calamiteiten. Het nieuwe voertuig wordt vrijdag officieel aan het bestuur van de Rode Kruis afdeling Salland Midden overhandigd. Deze overhandiging zal om 16.30 uur plaatsvinden bij het gebouw de Helpende Handen aan de Westdorplaan in Raalte.

De aanschaf van dit voertuig is mogelijk gemaakt door een goed financieel beleid van de afdeling. Om de reserves van de afdeling niet teveel aan te tasten is gezocht naar sponsoren om het voertuig mede te financieren. Het bestuur is hier gedeeltelijk in geslaagd. Garage Pouw in Raalte meldde zich spontaan als eerste sponsor. Als tegenprestatie is het logo van Garage Pouw te zien op het voertuig.

Uiteraard kunnen ook andere ondernemers in de gemeente Raalte van deze wijze van sponsoring gebruik maken. Zij kunnen op deze manier uiting geven aan hun maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het hulpverleningsvoertuig is volledig afgestemd op de huidige vraag in de hulpverlening en voldoet dan ook aan alle wettelijke voorschriften. Naast personenvervoer kunnen ook rolstoelgebruikers vervoerd worden. Het voertuig is voorzien van een rolstoellift en bij calamiteiten is tevens vervoer van brancards mogelijk.

De bevolking van de gemeente Raalte zal het hulpverleningsvoertuig ook regelmatig kunnen zien bij inzet van het Rode Kruis bij de diverse evenementen. Hierbij zal Stöppelhaene de primeur hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.