nieuw seizoen internetcafe swaenewoerd

Lijkt het je ook zo leuk om eens via de computer contact te hebben met een ver familielid, informatie op te zoeken op internet of een brief te maken op de computer? Wil je ook meer weten over e-mailen, internetten, tekstverwerken of fotobewerking?

Het Dienstencentrum Swaenewoerd in Raalte start weer met een nieuwe reeks computercursussen in het Senioren Internetcafé. Het is een mooie gelegenheid om samen met anderen in een gezellige sfeer kennis te maken met de computer. De cursusgroep bestaat uit maximaal zes deelnemers.

De beginners-, vervolg-, word & excel- en de fotobewerkingscursus bestaan allemaal uit acht lessen en de kosten bedragen per cursus 60 euro (fotobewerking 65 euro). Je kunt je opgegeven via een inschrijfformulier. Dit formulier is verkrijgbaar bij de balie van Swaenewoerd, aan de Zwanenwoerd 1 in Raalte. Heb je interesse, reageer dan wel snel! Want er is slechts beperkt ruimte.

Voor de cursus fotobewerking (start 3 september) zijn er nog enkele plaatsen vrij. Voor meer informatie kun je bellen of mailen met de beheerder van Dienstencentrum Swaenewoerd, Paul Overmars: 0572-345678 of p.overmars@zorggroepraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.