n35 raalte rechtdoor krijgt hoog bezoek

In het kader van de actie tegen de aanleg van een vierbaansweg in het buitengebied ten westen van Raalte heeft de actiegroep – inmiddels stichting – N35 Raalte Rechtdoor gedeputeerde Job Klaasen en Raalter burgemeester Piet Zoon uitgenodigd voor een werkbezoek.

Beide heren zullen woensdag 6 augustus samen met een groot aantal raadsleden van de gemeente Raalte en leden van de actiegroep een fietstocht maken door het buitengebied. “Om te bekijken, ruiken en proeven waar men schade zal gaan toebrengen wanneer men besluit om Ramele, Velner, Hogeweg, Stobbenbroek en omgeving op te offeren voor een vierbaansweg, de A35”, aldus N35 Raalte Rechtdoor.

Gedurende de rit wordt de delegatie door bewoners en boswachter geïnformeerd over het reilen en zeilen in dit groengebied. En bij boerderij De Heetkamp, Wijngaard de Landman, Katerstede de Bril en de Hammerhof wordt een kijkje genomen op het erf. Verder is ook RTV Oost van de partij. De omroep maakt een verslag voor het programma Kris Kras, dat begin september uitgezonden wordt.

De actiegroep heeft een dvd laten maken ter promotie van het behoud van het landschappelijke karakter. Voor aanvang van de fietstocht zal deze getoond gaan worden aan alle belangstellenden. Vanaf 7 augustus is het te bekijken op de site van N35 Raalte Rechtdoor: staging2.n35raalterechtdoor.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.