modderbadrace in oudleusen vol spektakel

De hoge publieke opkomst, het mooie weer en de spectaculaire races zorgen ervoor dat het Drekrace Team Oudleusen tevreden kan terugkijken op de modderbadrace. Op een groot weiland tussen Oudleusen en Dalfsen stond het zaterdag vol met geparkeerde auto’s en rondom het raceterrein stond het vol met mensen. Die nieuwsgierig keken naar de racemonsters.

Eerst klinkt het harde gebrul van de motor. Vervolgens de korte, maar snelle sprint richting de kunstmatig aangelegde moddergeul. De bedoeling is om zo ver mogelijk de moddergeul door te rijden. En dat bleek zaterdag nog knap lastig. Vele auto’s stonden al snel vast in de modder. Een enkeling wist de geul helemaal door te rijden en dat kwam de desbetreffende rijders uiteraard op een welverdiend applaus te staan.

Maar diegenen die minder ver kwamen, kregen ook waardering van het publiek. In drie verschillende categoriën (de standaardklasse, de 4×4 en de specials) werd er volop gestreden. Het publiek genoot, hoewel het af en toe flink moest wegrennen voor de opspattende modder.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.