midzomerfeest eindelijk officieel afgesloten

Het is ze in Mariënheem eindelijk gelukt om de midzomerballon de lucht in te krijgen. Het was woensdagavond alweer de vierde poging van de organisatie van het Midzomerfeest 2008 om de traditionele ballonvaart te doen slagen, aangezien de weergoden bij eerdere pogingen niet wilden meewerken. Vijf Mariënheemse prijswinnaars gingen woensdag dus alsnog het mandje in om Salland vanuit de lucht te aanschouwen.

De luchtballonvaart, al vele jaren de officiële afsluiting van het Mariënheemse Midzomerfeest, ging in juni niet door vanwege slecht weer. Tot tweemaal toe werd er een nieuwe datum geprikt maar even zo vaak gooide regen roet in het eten. Gisteravond was het dus wel raak. Flink wat Mariënhemers waren komen opdagen om de ballonvaarders uit te zwaaien. Waar zij uiteindelijk weer aan de grond zijn gekomen is ons op het moment niet bekend.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.