midzomerballon dinsdagavond de lucht in

Salland Centraal maakt altijd een dossier aan van onderwerpen die vaker in het nieuws komen. We zouden dat nu ook alleen al kunnen doen met de jaarlijkse luchtballonvaart als slot van het Midzomerfeest. Die is voor 2008 al diverse malen afgelast. Maar de aanhouder wint, want er is een nieuwe datum gesteld.

Als je dinsdag zo tegen 19.00 uur een ballon in het Sallandse luchtruim ziet hangen, dan heb je goed kans dat je naar de definitieve afsluiting van het Mariënheemse Midzomerfeest kijkt. “Mocht Pluvius weer roet in het eten gooien”, zo sluit organisator Chris Heetkamp zijn mail aan ons al standaard af, “dan komt er een alternatieve datum. Die is gepland op 24 augustus.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.