mettingen op zoek naar fietsers uit salland

Aangezien de Sponsorfietstocht Raalte-Mettingen (één keer in de twee jaar) in 2008 niet op het programma staat, organiseren de fietsliefhebbers uit partnergemeente Mettingen in september zelf een toertocht met de naam: Ärappel Fietsen Tour 2008.

Deze aardappelentoer staat gepland voor zaterdag 13 september en daarvoor zijn de Duitsers nog op zoek naar deelnemers. Via de Stichting Raalte Actief (SRA), organisator van de Sponsortocht Raalte-Mettingen, doet de organisatie dan ook een beroep op de fietsliefhebbers uit Salland. De aardappelentoer is een fietstocht rondom Mettingen en door het Tecklenburgerland. De opbrengst van de tocht gaat naar een goed doel.

Deelnemers kunnen kiezen uit drie afstanden: 50, 85 of 130 kilometer. Via de website van de Ärappel Fietsen Tour kun je je individueel of als groep opgeven. Het is zelfs mogelijk om gratis bij een gastgezin te overnachten. Kijk voor meer informatie op staging2.aerappelfietsentour.de of stuur een mailtje naar info@stichtingraalteactief.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.