massale toeloop lemelerveldse braderie

Een heerlijk zonnetje heeft ook woensdag gezorgd voor een massale toeloop naar Lemelerveld, dat momenteel midden in haar jaarlijkse feestweek zit. Vele mensen konden ’s middags naar harte lust slenteren, rondkijken en kopen op de braderie met rommelmarkt. Op het Kroonplein – waar vele bezoekers genoten van een sapje op de terrassen – was er om vier uur zelfs geen doorkomen meer aan.

Kinderen verzamelden zich al vroeg voor de kinderrommelmarkt. Veel speelgoed, fietsjes en ander spul werd van eigenaar gewisseld. Het verdiende geld komt goed van pas voor een bezoek aan de kermis. Op de braderie was het volgens de standhouders een goede dag. Veilingmeesters Martin Westemeijer en Frans Kogelman zorgden voor hilariteit, entertainment en een goede handel op de ludieke veiling. Het evenement barst vanwege de belangstelling bijna uit zijn voegen.

In de feesttent genoten mensen met een verstandelijke beperking tijdens het Lenferink Droomfeest van optredens van Stef Ekkel, Patrick en Havenzanger Henk Pleket. ’s Avonds zorgde Jeroen van der Boom voor een spetterend en energiek optreden in een goed gevulde feesttent. Donderdag neemt de Normaal Coverband het stokje van hem over. Vrijdagmiddag is er het Shantykorenfestival met vijf deelnemende koren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.