markerink stapt af in holland hills classic

Het gaat goed met Team Flexpoint, de professionele wielerploeg waar ook de Raaltese Loes Markerink deel van uitmaakt. De dames van de Nederlandse formatie lieten zich zondag goed zien tijdens de wegwedstrijd van de Olympische Spelen, maar wisten daar geen medailles te behalen. De achtergebleven rensters in Nederland reden zondag eveneens goed. Flexpoint won in de Holland Hills Classic, met finale op de Cauberg, het ploegenklassement.

Tijdens de wedstrijd in Valkenburg speelde Loes Markerink een bescheiden rol en stapte voortijdig af. “Ik was leeg en moe”, zegt de Raalter renster in de Stentor. Toch is Markerink in vorm, gezien haar resultaten in de voorbije weken. Tijdens de Sparkassen Giro in Bochum eindigde ze vorige week als derde. Weer een week eerder schreef Markerink de ronde van Alblasserdam op haar naam. Daar kwam de Raaltese solo over de meet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.