luxe 538 limo lunch voor personeel itr

Acht collega’s van Installatie Techniek Raalte hebben maandag genoten van een onvergetelijke lunch, aangeboden door Radio 538. In mei heeft één van de werkvoorbereiders voor de grap meegedaan met het radiobelspelletje ‘538 Limo Lunch’. Daarin moeten luisteraars vertellen welk nummer als laatste is gedraaid. Bij een goed antwoord krijgt men een bijzondere lunch in een Hummer-limo. Die reed gisteren dus rond door Raalte.

De 538-limousine, speciaal voor de commerciële omroep in de Verenigde Staten gebouwd, is ruim twaalf meter lang, weegt ruim 5.300 kilo en biedt plaats aan maximaal vijftien personen. De speciale Hummer-limo is uitgerust met drie bars en een koelkast. Verder zijn er 26 speakers, tien subwoofers, vijf plasma-tv’s, één 42-inch plasmascherm, meerdere dvd-spelers en stroboscopen en de nieuwste Xbox 360 aanwezig in deze kolossale bak.

De acht medewerkers van ITR werden maandag om 12.00 uur opgehaald voor hun bedrijfspand aan de Boeierstraat 7 op het industrieterrein De Zegge in Raalte. In de limo waren belegde broodjes en drinken te vinden. Deze konden genuttigd worden tijdens een rondrit door Salland. De limousine is naar één van de grotere projecten van ITR in Zwolle gereden, en vervolgens weer terug naar Raalte. De lunch duurde uiteindelijk een uurtje.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.