ludieke tekst bij enkbrug niet gewaardeerd

Het in Stöppelhaene-stijl versierde bord aan de Enkbrug in Raalte is verdwenen. Medewerkers van de gemeente Raalte hebben vrijdag in alle vroegte het ludieke bord verwijderd, omdat met de tekst te direct op de man (ambtenaren) werd gespeeld. Het is kennelijk niet de bedoeling om bij de heropening van de bruggen met een knipoog te verwijzen naar de maandenlange bruggensoap die er aan vooraf is gegaan.

Maar niet getreurd, een spandoek laat een nieuwe ludieke tekst zien. Simpel maar krachtig: “Ons bord is helaas verdwenen, is deze op het gemeentehuis verschenen?” De teksten die tot vrijdagochtend te lezen waren hadden iets meer inhoud. Bewoners van de Enkstraat waren duidelijk in hun mening en lieten dat weten met termen als gemeenschapsgeld en ambtelijk gepruts. Het nieuwe spandoek bewandelt een iets veiligere weg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.