Home / archiefcentraal / ludiek geschenk voor toerclub dalfsen

ludiek geschenk voor toerclub dalfsen

Leden van de Toerclub Dalfsen zijn in het zonnetje gezet door leden van de Radsport Gesellschaft Emsdetten uit Duitsland. De Dalfse fietsclub onderhoudt al jaren een sportieve relatie met de Duitsers. Ieder jaar vindt er een uitwisseling plaats met passend feest. Dan wordt er gefietst in de omgeving en onder begeleiding van de organiserende vereniging.

Dit jaar was het weer de beurt aan Toerclub Dalfsen. Als blijk van waardering kreeg Bert Lindeboom een t-shirt van Emsdetten overhandigd. Daar bleef het niet bij, want de partnertoerclub had ook gezorgd voor een ludiek cadeau, namelijk een kratje Grolsch met flesjes voorzien van een aangepast etiket: ‘Het enige officiële dopingmiddel van de Toerclub Dalfsen en de RSG Emsdetten’.

Lees ook

Woningcorporaties regio Zwolle doen beroep op gemeenten: ‘Maak nieuwbouw mogelijk’

ZWOLLE – De negen woningcorporaties in de regio Zwolle doen een dringend beroep op gemeenten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.