Home / archiefcentraal / lekker swingen bij zwakenberg in raalte

lekker swingen bij zwakenberg in raalte

Na het succes van het ‘Swinging Dinner’ eerder dit jaar, komt Zwakenberg in Raalte in het najaar op drie zaterdagen met de drive-in shows van ‘Swingnight’. Het gaat hier om een groep DJ’s die het hele land doorreist. De DJ’s draaien de hits vanaf de jaren ‘70 tot de hedendaagse muziek. Iedereen kan zich uitleven op vertrouwde rock-hits, soul, disco, funk, en natuurlijk de welbekende dance-classics. Kortom een swingavond voor een breed publiek.

Zaterdag 20 september is de eerste keer dat ‘Swingnight’ in de zalen van Zwakenberg van de partij is. Verder staan de DJ’s in ieder geval gepland voor zaterdag 18 oktober en zaterdag 27 december. Overigens is het niet alleen mogelijk om op de drie genoemde data te swingen bij Zwakenberg. Met ingang van vrijdag 26 september kun je namelijk wekelijks op vrijdagavond dansen in de Bar & Brasserie van Zwakenberg. Een prima aanvulling na een hapje eten, maar eten vooraf is niet noodzakelijk. Het is een stapgelegenheid voor iedereen, met de nadruk op 25-plussers.

Wekelijks laat een DJ op vrijdag dus oude tijden herleven. Maar de horecagelegenheid is nog op zoek naar nieuwe DJ’s. Muziekliefhebbers die geïnteresseerd zijn om regelmatig wat plaatjes te draaien (geen Top 40), kunnen een brief schrijven naar: Zwakenberg, Schoolstraat 11, 8102 EJ Raalte. Of bel voor meer informatie naar 0572-355500.

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.