Home / archiefcentraal / laboratoria dz eerder naar nieuwe locatie

laboratoria dz eerder naar nieuwe locatie

De poliklinieken van het nieuwe Deventer Ziekenhuis gaan op 1 september voor het eerst open. Om goed voorbereid te zijn, én omdat de patiënten eind augustus verhuizen, gaan de laboratoria al eerder naar de nieuwe locatie.

De laboratoria voor Medische Microbiologie & Infectiepreventie en Klinische Pathologie aan de dr. H.G. Gooszenstraat sluiten op maandag 18 augustus hun deuren. Ook zij verhuizen naar de Nico Bolkesteinlaan 75. Patiënten die een monster naar het ziekenhuis moeten brengen kunnen dat vanaf die week al op de nieuwe locatie doen. Celmateriaal moet voor een kwalitatief goed onderzoek immers zo spoedig mogelijk na afname naar het lab.

Het priklab verhuist op 29 augustus naar de nieuwe locatie. Op die dag is het priklab op de locatie Geertruiden gesloten en kunnen patiënten ’s morgens bloed laten afnemen op het Sint Jozef. Het priklab op de Geertruiden sluit definitief; die op de Jozef-locatie blijft geopend en verhuist later naar het nieuw te bouwen Gezondheidscentrum. Het priklab in het nieuwe ziekenhuis is ook straks tussen 08.00 en 17.00 uur geopend. Voor alle andere prikposten in de stad en regio wijzigt er niets.

Lees ook

Kenniskaravaan over bestuursfuncties

RAALTE – ‘Bestuursfuncties tijdelijk en altijd’ is het thema van de komende Kenniskaravaan op dinsdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.