laatste week voor speelparadijs de scheg

Het Speelparadijs van Sport- en Recreatiecentrum De Scheg in Deventer is nog tot en met vrijdag 8 augustus geopend. Het Speelparadijs is half overdekt en speciaal voor kinderen tot en met twaalf jaar.

Deze zomer hebben al meer dan 6.000 bezoekers gebruik gemaakt van het aanbod in het Speelparadijs. Zo was bijvoorbeeld het eindfeest van basisschool de Vijf-er uit Deventer, dat met ruim 1.200 personen heeft plaatsgevonden in het Speelparadijs, een groot succes! De kinderen hebben veel plezier beleefd aan de vele (water)attracties. En de kunststof schaatsbaan is deze zomer tevens een grote trekpleister.

In het Speelparadijs is genoeg te beleven. Zo is er een luchtland van 300 vierkante meter (grootste van Europa), een airtrampoline van 100 vierkante meter, een klimtoren met vogelnestschommel, een tobbedansbaan, een buikschuifbaan, een aparte speelhoek voor de jongste kinderen tot vijf jaar en nog veel meer… Weer of geen weer het is in het Speelparadijs altijd feest.

Het Speelparadijs is nog van maandag tot en met vrijdag geopend van 10.30 tot 17.00 uur. Het tarief voor zowel kinderen als volwassenen bedraagt 3,10 euro. Volwassenen krijgen hiervoor onbeperkt koffie en thee. Voor meer informatie over het Speelparadijs kijk op staging2.descheg.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.