kwiek neemt afscheid van stefanie kok

Ze kon in de zomer geen motivatie meer vinden om verder te gaan met handballen. De hoekspeelster werd woensdagavond tijdens de teampresentatie van het nieuwe Kwiek nog eenmaal in het zonnetje gezet en bedankt voor bewezen diensten.

Naast het afscheid van boegbeeld Kok, werd er ook nog gehandbald. En niet zomaar… Nee, tegen grootmacht Horsens HK. De Deense ploeg – met onder andere Monique Feijen uit Dalfsen in de gelederen – komt uit in de sterkste competitie ter wereld en is meervoudig winnaar van de Champions League. Niet zo gek dus, dat Kwiek met 22-35 ten onder ging. Al was die uitslag natuurlijk niet van belang. Het belangrijkste is de kracht van het nieuwe Kwiek. En die kracht lijkt goed.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.