Home / archiefcentraal / kortstondige autobrand dorpsstraat heino

kortstondige autobrand dorpsstraat heino

Aan de Dorpsstraat in Heino heeft een auto maandag iets na het middaguur vlam gevat. Het brandje, dat onder de motorkap was ontstaan, werd snel geblust met een in de omgeving gevonden brandblusser. De brandweer hoefde niet te blussen. Wel voerde zij een preventieve controle uit en koppelde zij de accu los om een nieuwe brand te voorkomen.

De auto moest worden weggesleept, zo meldt NuHeino.nl. Met een personenauto werd deze met een kabel weggesleept naar de garage. De politie was ook ter plaatse om het verkeer in goede banen te leiden en de veiligheid te bewaren. Nadat de auto was weggesleept vertrok ook de politie en bleef alleen een plas schuim van de brandblusser achter.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.