kort dag om bruggen op tijd klaar te krijgen

Het wil nog steeds niet echt vlotten met het terugplaatsen van de bruggen over het Overijssels Kanaal in Raalte. Maandagochtend is Salverda, één van de bedrijven die zich met de restauratie van de bruggen bemoeit, druk in de weer geweest om gemaakte fouten van verleden week te herstellen. De betonaansluiting van de Enkbrug was niet goed uitgemeten en paste niet lekker. Deze is er uitgehakt, dus kan er een nieuwe gestort worden.

Medewerkers van Klink-Nijland waren bezig om de bestrating rondom de Enkbrug in orde te maken. Zij zullen de klus voor Stöppelhaene, de door wethouder Elferink gestelde deadline, wel gaan halen. Een kijkje bij de Daggertsbrug laat zien dat het daar wat voorspoediger gaat. De firma Neco Staalbouw was maandag bezig om nieuwe leuningen aan de brug in het verlengde van de Almelosestraat te monteren. Stöppelhaene begint over twee dagen. Wordt vervolgd!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.