knallend slot van feestweek lemelerveld

Vele bezoekers uit de wijde regio hebben ook zaterdag op de slotdag de weg naar de Feestweek Lemelerveld gevonden, tijdens ‘Crazy Saturday’. De demonstratie van de scootersprint, het olde trekker treffen en de strijd om de Sallandse zaagtrofee waren leuk om naar te kijken. Maar liefst 63 truckers bezorgden 115 mensen met een beperking en hun begeleiders een onvergetelijke middag met een toertocht door Salland.

Aan de strijd in de Mestebeld Truck Games deden in totaal veertien teams mee. Het thema ‘Ik hou van Holland’ werd op een ludieke manier ingevuld. Een fotolijstje met Balkenende was de hele dag nadrukkelijk aanwezig. In november is bij SBS 6 een verslag daarvan te zien.

Tijdens de feestweek hebben de weergoden het beste met Lemelerveld voor gehad. Op zaterdagmiddag was het daarom wederom volop genieten van een drankje op het feestterrein. Het vuurwerk moest wel een bui verwerken. De slotavond van het zomerfeest werd massaal, uitbundig en zonder problemen gevierd. Melrose en DJ Marcel speelden het dak van de tent eraf. En het onoverdekte terras werd door de fervente rokers goed ontvangen.

Uit de reacties van de bezoekers blijkt tevredenheid. De organisatie van de feestweek is dan ook dik tevreden. Wat rest zijn wat opruimwerkzaamheden en herinneringen. En gelukkig hebben we de foto’s nog.

Meer foto's