kinderolympiade ook dit jaar zeer geslaagd

En dus waren er weer veel kinderen naar het centrum van Raalte gekomen. Voor natuurlijk de kermis, de boerendag en uiteraard de Kinderolympiade.

Rond de klok van 13.00 uur ging de Kinderolympiade van start. De kinderen konden meedoen in drie leeftijdscategorieën. Dit jaar waren er twee nieuwe spelletjes toegevoegd aan de olympiade, namelijk de racebaan en de catapult, in de stijl van Asterix en Obelix. Die nieuwe spelletjes vielen absoluut goed in de smaak bij de deelnemende kids! De meeste kinderen op de racebaan waren zelfs prima te vergelijken met Michael Schumacher.

Om 15.30 uur werd het eindsignaal gegeven en werden alle kinderen verzocht om naar de uitgang te gaan. Daar wachtte een mooie verrassing, want Joyce van Anubis en de Bembem Band stonden namelijk klaar op het podium. Begeleid door DJ Bas Ardesch was het een mooie show.

De bekerwinnaars

Categorie 4 tot en met 6 jaar:

Miek Koldewee uit Broekland (muntenwerpen)

Categorie 7 tot en met 9 jaar:

Demi Holtmaat uit Raalte (sjoelen)

Categorie 10 tot en met 12 jaar:

Carlijn Woolderink uit Raalte (geld op de balk)

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.