Home / archiefcentraal / kinderinstuif landstede welzijn van start

kinderinstuif landstede welzijn van start

Landstede Welzijn Olst-Wijhe begint het nieuwe seizoen weer met een kinderinstuif. Iedere woensdagmiddag worden er van 14.00 tot 16.00 uur in ’t Olde Postkantoor aan de Aaldert Geertstraat in Olst activiteiten georganiseerd voor kinderen van vier tot twaalf jaar. Je hoeft je daarvoor niet op te geven en kunt tegen betaling van één euro per keer gewoon mee doen.

Lijkt het jou ook leuk om met de kinderinstuif mee te doen in het nieuwe seizoen, dan ben je de volgende data van harte welkom in Olst: Op 3 september voor een kennismaking van de spelen, op 10 september voor bosspelen, op 17 september voor kinderbommen (bewegen op muziek), op 24 september voor het pizza bakken en je eigen placemat maken en op 1 oktober voor het ballonfeest.

Voor meer info bel je met 0570-562529 of mail je naar dit adres.

Lees ook

Grote Rohda Loterij levert bijna 15.000 euro op

RAALTE – Rohda Raalte heeft de prijzen van de Grote Rohda Loterij uitgereikt. Al met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.