Home / archiefcentraal / kinderen vivence definitief naar ijsselgouwe

kinderen vivence definitief naar ijsselgouwe

Zo’n 25 kinderen van Zorg Stichting Vivence (ZSV) uit Rotterdam, die buiten de ouderlijke macht zijn geplaatst, krijgen definitief een jaar lang onderdak in de IJsselgouwe aan de Dorpsstraat in Heeten. Het Raalter college van burgemeester en wethouders heeft daar dinsdag groen licht voor gegeven. Bezwaren van Plaatselijk Belang Heeten doen daar niets meer aan af.

Salland Centraal berichtte eerder al over de komst van de kinderen. Toen betrof het nog plannen die ter inzage gelegd moesten worden. Maar nu is het dus zeker dat de kids komen. Ze moeten echter wel voor 1 juli 2009 het IJsselgouwe-terrein in Heeten weer verlaten.

Naast de kinderen van ZSV zouden er in eerste instantie ook bewoners van de Franciscushof in Raalte tijdelijk naar de IJsselgouwe gaan, maar dat gaat – zoals bekend – niet meer door. De bewoners van de Franciscushof verblijven vanaf half september 2008 tijdelijk op het Brinkgreven-terrein van Adhesie in Deventer.

Lees ook

Wiegeliedjes en nachtmerries in Nicolaaskerk

WIJHE – Sinje Kiel en David van Ooijen verzorgen op zaterdag 7 augustus een concert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.