jubileum voor lemelerveldse ijsmeesters

IJsbaanvereniging Lemelerveld heeft opnieuw twee jubilarissen. Hans Bouwhuis en Jan van de Stouwe zijn beide al 25 jaar actief binnen het bestuur van de vereniging. Bouwhuis is momenteel de huidige voorzitter en Van de Stouwe de vicevoorzitter.

Zaterdagavond, tijdens een bijeenkomst in de kantine van de vereniging, zijn beide jubilarissen gehuldigd. Penningmeester Wim Koenjer bedankte beide heren voor hun jarenlange inzet voor de vereniging en speldde de bijbehorende onderscheiding op. Voor de dames was er een boeket bloemen die ze kregen uit handen van secretaris Jan Kleinlugtebeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.