Home / archiefcentraal / jeugdkamp marienheem wederom geslaagd

jeugdkamp marienheem wederom geslaagd

De Stichting Jeugdkamp Mariënheem kijkt zeer tevreden terug op het jeugdkamp van vorige week. In totaal hebben 62 kinderen uit Mariënheem (groep 5 tot en met 8), samen met twintig begeleiders, zich vier dagen lang prima vermaakt op kampeerboerderij ‘De Bosrand’ in Hellendoorn.

Dit jaar was het thema Olympische Spelen. En rondom dit thema hadden de twintig vrijwilligers een vierdaags programma opgesteld. De kinderen vermaakten zich opperbest, mede dankzij het uitstekende weer. De Stichting Jeugdkamp Mariënheem kijkt dan ook nu alweer uit naar het volgende jeugdkamp in 2009.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.