ja dat zal opent muzikaal stoppelhaene

Boerenrockformatie ‘Ja Dat Zal’ verzorgt woensdag de muzikale aftrap van Stöppelhaene 2008 op het Brouwersplein. Naast de traditionele cabaretavond in de Sallandse Herberg kan ook het Brouwersplein op steeds meer publiek rekenen tijdens de openingsavond. Vorig jaar zorgde Mooi Wark voor een spetterend optreden. Dit jaar knalt ‘Ja Dat Zal’ uit de speakers. En het wordt mooi weer, dus de Grote Markt zal weer erg goed gevuld zijn.

‘Ja Dat Zal’ speelt echte boerenrock in onvervalst Overijssels dialect en zorgt ieder optreden weer voor veel meedeinend en meezingend publiek. Veel eigen werk, maar ook rockcovers van onder andere Normaal, Status Quo en ZZtop volgen elkaar in rap tempo op. Samen met een publiekopzwepend podiumoptreden en veel boeren lol maakt dit van ‘Ja Dat Zal’ een prima opening van het Brouwersplein.

Het optreden van ‘Ja Dat Zal’ wordt woensdag afgewisseld met een geweldige show van DJ Stefan Leur, onder andere bekend van Radio Simone. Dit optreden zal overwegend in het teken van het Nederlandse lied staan. De optredens op de Grote Markt in Raalte zijn geheel gratis te bezoeken en starten woensdagavond om 20.00 uur, vroeg dus!