inmind opent nieuwe deuren spectaculair

“Inmind is geheel vernieuwd. Op 22 augustus openen wij de damesmodezaak officieel. Klanten profiteren twee dagen lang van tien procent korting op de gehele, nieuwe collecties,” vertelt Hugo ter Haar enthousiast.

Samen met zijn broer Martijn heeft Hugo de winkel aan de Marktstraat 3 ingericht. Martijn: “Dames kunnen bij ons perfect terecht voor eigentijdse mode. We hebben de collecties van G-star, Truth or Dare en Dept, maar ook van Another Woman, Le Corps by Esprit, Just Be, Sylver en Tripper. Wij zijn hartstikke trots en nodigen geïnteresseerde dames van harte uit om de winkel te komen bekijken!”

Om de vernieuwde winkel goed te presenteren aan Raalte en omgeving, hebben de heren van Ter Haar flink uitgepakt. Klanten krijgen tien procent korting als zij shoppen bij Inmind op 22 of 23 augustus. “We geven ook een trendy shoppingbag cadeau, bij besteding boven 75 euro”, legt Martijn uit. “De nieuwe stijl die we met de winkel neerzetten is gebaseerd op de bestaande collectie, maar met de extra merken maken we het compleet. Dames kunnen bij ons terecht voor vlotte casual kleding in diverse prijscategorieën, maar ook voor een goede jeans.”

De mode-adviseurs van Inmind bestaan uit zelfbewuste vrouwen die het leuk vinden om met casual kledinglijnen te spelen. Hugo: “Mariet Velderman zal voor bestaande klanten een vertrouwd gezicht zijn. Ellen ter Haar vult haar perfect aan, met een fris team van vlotte verkoopsters. De dames zijn bekend met de compleet vernieuwde collectie en kunnen onze klanten voorzien van een eerlijk advies.”

“Zoals altijd is denim de voornaamste focus van de G-Star collectie. Met een mix van Raw Looks zet het merk de trend in kleuren als donker marine blauw, zwart, wit en grijs, met subtiele shaduwen van raw denim.” De Raalter mode-experts zijn ontzettend enthousiast. “Met de collectie van Le Corps by Esprit zetten we een nonchalante lijn neer voor iedereen die van een beetje urban style houdt. Another Woman biedt deze keer diverse getailleerde kleding met speelse en uitdagende effecten.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.