hypermoderne tractor voor landstede raalte

Bij de Landstede in Raalte is dinsdag een spiksplinternieuwe Claas tractor afgeleverd. De sleutels van de tractor werden overhandigd door een vertegenwoordiger van de firma Kamps de Wild, importeur van Claas tractoren in Nederland.

De hypermoderne tractor wordt gebruikt voor de opleiding van studenten van de opleiding Agrarische Techniek (Loonwerk en Mechanisatie). Kamps de Wild stelt de tractor beschikbaar om de studenten beter voor te bereiden op de toekomst in het vak. In het komende schooljaar leren de studenten om te gaan met het onderhoud van de tractor. Daarnaast leren ze hoe de techniek van de tractor in elkaar zit.

De tractor is een Ares 557, voorzien van hexactiv schakeling. Het voordeel hiervan is dat je ook bij onderbelasting kunt schakelen. De tractor is voorzien van pro-active voorasveering. De importeur levert naast de tractor een GPS-systeem bij de tractor. GPS staat voor Global Positioning System. Door de steeds scherper wordende wetten en regels omtrent fosfoot en stikstof voorziening van landbouwgrond is dit een must voor de loonwerker van de toekomst.

Kijk voor meer informatie op staging2.landstede.nl. Daar vind je ook informatie over het open huis bij Landstede aan de Zwolsestraat in Raalte en info over alle andere Mbo-opleidingen die in Raalte worden gegeven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.