hoog bezoek of slechts een trouwerij

Heeft de gemeente Raalte hoog bezoek gehad of was er ‘slechts’ een gezellige trouwerij aan de gang op het gemeentehuis? Hoe dan ook: Voor het gemeentehuis stond donderdagmiddag een grote Hummer voor de deur.

Toch vraag je je dan al snel af: Wat moet Gordon in Raalte? Is hij toevallig samen met Gerard Joling stiekem weer bezig met nieuwe opnames voor het programma ‘Over de Vloer’? Nee, dat programma doen ze toch niet meer… Of is er misschien een andere bekende Nederlander te gast? Vast niet, want op de achterkant van de Hummer prijkt de tekst staging2.hummerland.nl. En die website leert ons dat het om een Hummer gaat die je kunt huren. Voor bijvoorbeeld een trouwerij. Dus…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.