hoeveel wagens maakt scania per dag

Enig idee hoeveel vrachtwagens ze bij Scania per dag maken? Onze Man had het er onlangs in Heeten op een verjaardag over. Hij trof daar een Scania-werknemer. De aantallen die daar over tafel gingen, daar wilde Onze Man niet aan. Drank in de man van de werknemer? Was het een opschepper?

Woensdag kregen we via Gedeputeerde Staten van Overijssel (de burgemeester en wethouders van de provincie) door dat Scania haar capaciteit wil verhogen. En dat ze dat mogen van GS. Aantallen? Ze maken nu 150 vrachtwagens per dag. En dat gaan er 200 worden.

Onze Man vindt dat onvoorstelbare grootheden. Hoe krijg je het in hemelsnaam voor elkaar 200 vrachtwagens per dag te maken? Maar wat er meer van is: Hoe verkoop je zoveel vrachtwagens? Waar laat je die allemaal op ‘s werelds asfaltwegen? We leggen de vragen eens voor aan Scania.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.