hobby en kunstmarkt tijdens stoppelhaene

Het Raalter Ondernemers Verbond en het VVV/ANWB-kantoor bundelen ook dit jaar weer de krachten voor de organisatie van een hobby- en kunstmarkt tijdens Stöppelhaene.

De kunstmarkt en de hobbymarkt zijn beide te vinden aan de Varkensmarkt en lopen als het ware in elkaar over. Wel moet worden aangetekend dat de hobbymarkt zich voor het eerst uitstrekt tot en met Zwakenberg. Zo’n twintig hobbyisten zullen hun creaties aan het publiek tonen en daarbij zijn zowel deelnemers die van ver komen als standhouders uit de omgeving. De hobbymarkt is een goede plek om leuke cadeautjes, zelfgemaakte kaarten, houten puzzels en andere creaties aan te schaffen en om ideeën op te doen.

De kunstmarkt kent zo’n dertig kramen en een grote variatie aan kunstzinnige uitspattingen, zoals sculpturen van keramiek en hout, schilderijen, sieraden van titanium en textielcollages. Ook zijn er bijzondere glastechnieken te zien en kunnen interactieve schilderijen worden gemaakt. Kinderen zijn van harte welkom, want tegen kleine vergoeding zijn allerlei workshops te volgen en het zelfgemaakte kunstwerk mag natuurlijk mee naar huis.

De hobby- en de kunstmarkt zijn donderdag en vrijdag te bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Zoals bekend van voorgaande edities krijgt de Varkensmarkt tijdens deze dagen bezoek van de mannen van het Wiejes Cabaret (zaterdag vanaf 14.00 uur) en Duo Höllenboer (donderdag na het oogstcorso vanaf ongeveer 15.30 uur). Op vrijdag zullen de Zotte Zusjes en enkele bijzondere marktkooplieden de markt opleuken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.